Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Giarmati Lex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta juridica
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Repezentarea în faţa instanţelor de judecată a societăţilor comerciale poate fi costisitoare, dacă este asigurată de personalul propriu, deoarece implică deplasarea reprezentantului la sediul instanţei competente.

Prin acest produs noi vă asigurăm reprezentarea în faţa instanţelor de judecată arondate Tribunalului Caraş Severin, adică Judecătoria Reşiţa, Jud. Caransebeş, Jud. Oraviţa, Jud. Moldova Nouă şi Jud. Bozovici.

Preţul este calculat pe litigiu, dar în cazul în care sunt mai multe litigii se poate asigura o reducere chiar şi de 60% din preţul de bază.

Dorim a vă informa că acest produs poate include şi consilierea juridică, fără costuri suplimentare. De asemenea vă asigurăm de confidenţialitatea totală a informaţiilor prelucrate şi a datelor oferite de dumneavoastră şi care nu vor fi folosite în cadrul cererii de chemare în judecată.

Oferta este adresată exclusiv societăţilor comerciale şi este o bună modalitate de recuperare a datoriilor pe care le au la terţi şi asta cu cheltuieli minime.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0742901650.
Din Gura in Gura